Silja_hieronta.jpgVauvahieronnan ohjaus

Vauvahieronnalla kuin kosketuksella yleensä on fyysinen ja psyykkinen vaikutus kehoon. Kehoa kosketettaessa hermosolut lähettävät viestiä aivoille joka siirtää viestiä taas keholle. Vauvahieronta myös syventää ja vahvistaa vanhempi-lapsisuhdetta koska onhan se hyvin vuorovaikutuksellista vanhemman ja lapsen välillä. Hieronnalla vanhemmat saavat myös varmuutta vauvan käsittelyyn ja oppivat tulkitsemaan vauvan reaktioita kosketukseen. Tärkeintä on tehdä hieronta aina vauvan ehdoilla. Vauvahieronnan aloituksella ei ole ikärajaa, vauvaa voi hieroa ihan syntymästä lähtien ihan lapsuuteen asti hiukan soveltaen. 

Vauvahieronnan vaikutuksia vauvalle/lapselle

  • Lapsi oppii tuntemaan omaa kehoaan ja aistii hellyytesi ja rakkautesi ihokosketuksesta
  • Aktivoi vauvan fyysistä kehitystä
  • Mahdolliset lihasjännitykset saadaan laukaistua hieronnan avulla
  • Vilkastuttaa verenkiertoa, syventää hengitystä ja parantaa ruuansulatusta
  • Voidaan saada apua myös koliikkivaivoihin ja unihäiriöihin

Vauva- ja taaperohieronnan ohjaus

Pääsääntöisesti opetan vanhemmille itselleen vauva-/taaperohieronnan sekä lähdemme hakemaan miten siitä tulisi perheeseen rentouttava tapa. Pidän eri vaiheisiin liittyen hierontaryhmiä (vauva,taapero, leikki-ikä), missä pääset juuri sen ikäisen lapsen kanssa kuin sinulla on tekemään hierontaa lapsellenne. Ryhmiin on tervetulleita koko perhe, isä, äiti, isovanhemmat ja lapset tietysti. Pidän myös vauva-/taaperohieronnan yksilöohjauksia, jossa perhe saa täyden tukeni kokonaan joko vain hieronnan opetteluun tai jos on jokin erityinen asia hoidettavana kuten koliikkivaivat.

Vauva-,taapero-,leikki-ikä hierontaryhmät 45€/2-3h/perhe

  • jos olet käynyt vauvahieronnan ohjauksen aiemmin ja haluat taapero ja leikki-ikä ryhmät käydä myös niin hinta on 15€/perhe/kerta

Vauva-/taaperohieronnan yksilöohjaus 70€/2h

Erityishieronnan yksilöohjaus (kuten koliikki) 45€