TENS -laite on lääkkeetön, mutta tehokas kivunlievitysmenetelmä synnytykseen ja jälkisupistuksiin. TENS on tutkittu hoitomuoto, jolla ei ole sivuvaikutuksia. TENS-laitteen käyttö synnytyksessä on täysin turvallista* sinulle ja vauvallesi!

Mikä on tens-laite?

TENS on lyhenne sanoista Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation eli transkutaaninen (ihon kautta tapahtuva) hermostimulaatio. TENS-laite lähettää ihon läpi heikkoja sähköimpulsseja, jotka heikentävät kipuviestien kulkeutumista hermojen kautta aivoihin. Impulssit saavat myös kehon luontaiset, kipua tehokkaasti lievittävät endorfiinit aktivoitumaan.

Synnytyskäyttöön suunnitelluissa TENS-laitteissa on erilliset säädöt supistusten väliselle ajalle ja supistuksen aikana käytettäväksi. Nämä toiminnot yhdessä optimoivat transkutaanisen hermostimulaation kipua lievittävän vaikutuksen.

JL Kaunis Ihmisen Elle Tens-laite on synnytyskäyttöön suunniteltu ja lääkintälaitemääräyksen mukainen. Se ovat turvallinen ja helppo käyttää. Laitevalmistaja on iso-britannialainen Babycare TENS.

Elle tens-laitteen käyttö

TENS – laite on pieni, kevyt ja se toimii paristoilla. Sähköstimulaatio tapahtuu ihoon kiinnittyvien elektodilappujen avulla.

Voit käyttää TENS-laitetta 37 raskausviikolta saakka koko synnytyksen ajan ensimmäisistä supistuksista jälkisupistuksiin saakka. TENS:in kipua lievittävä vaikutus on hyvin tehokas. TENS-laitteen avulla voi synnyttää ilman muita kivunlievitysmenetelmiä tai sitä voi käyttää yhdessä muiden lääkkeettömien** ja lääkkeellisten kivunlievitysten kanssa. TENS-laitteen käyttö kannattaa aloittaa heti synnytyksen alkaessa. Laite kulkee helposti mukanasi kotoa sairaalaan ja toimii kivunlievityksenä myös kotoa sairaalaan siirtyessä.

Turvallisuustiedote:

TENS-laite ei sovi käytettäväksi, jos sinulla on sydämentahdistin tai muita elektronisia laitteita kehossasi. Jos sinulla on jokin sydänsairaus, epilepsia tai metallisia implantteja kehossasi, kysy TENS-laitteen sopivuudesta lääkäriltäsi.

** Vedessä (ammessa tai suihkussa) et voi TENS-laitetta käyttää.

Elle tens-vuokrauspaketti sisältääElle_TENS-laite.jpg

– ELLE TENS-laitteen

– paristot

– kaulanauhan

– kantopussin ja säilytyslaukun

– henkilökohtaiset elektrodit (4 kpl)

– suomenkielisen käyttöoppaan

– paikan päältä hakiessa laitteen käyttöopastuksen

Mahdolliset postikulut (7.90e) lisätään hintaan.

Elle TENS-laiteen vuokraus on 39€/4vko tai 48€/5vko.

Elle TENS -laite on optimaalinen synnytykseen. Elle TENS-laitteessa on useita säätöjä, joilla voit säädellä tehoa sinulle sopivaksi.

Elle TENS-laitteen hintatakuu sisältää laitteen vuokrauksen raskausviikoiksi 37-42 sekä mahdollisen postinkuljetusajan, eli et maksa turhasta!

  • 15 -portainen tehon säätö
  • BURST-toiminto supistusten välille
  • BOOST-toiminto supistusten ajaksi
  • Kaksi eri moodia: toinen synnytyksen alku- ja toinen loppuvaiheeseen
  • Elle TENS on kaksikanavainen, eli voit säädellä tehoa tarpeen mukaan eri puolille selkää

Vuokraa tästä.